deskundig advies
vastgoed aanbod
uw betrouwbare partner

Bel me terug

Heeft u interesse in onze diensten? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Over ons

Wij van Elementair Vastgoed zijn een Haags bureau dat diverse advieswerkzaamheden uitgevoerd op het gebied van onroerend goed. Vanuit ons kantoor aan de Carnegielaan begeleiden wij een breed pallet van diverse projecten voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. We werken met een groot kernteam en op afroep is er aanvullende capaciteit en kennis beschikbaar.

 

ing. Jaap E.F. Stollenwerk

Al heel jong ging Jaap zijn passie voor architectuur en onroerend goed volgen. Hij startte op de Lagere Technische School (LTS) en koos er op zijn 15e  voor om bouwkunde te gaan studeren. De Middelbare Technische School (MTS) en de Hogere Technische School (HTS) volgden.

Na deze opleidingen kwam hij in dienst bij aannemersbedrijf J. Schouten te Leidschendam. Hier gehouden hij zich gedragen bezig met de verkoop en begeleiding van kleine aanbouwen en verbouwingen. Vervolgens ging hij aan de slag bij Dura Vermeer als werkvoorbereider. Hij bereidde grote nieuwbouwprojecten voor in de laag- en de hoogbouw en was ook betrokken bij eigen ontwikkelingen van Dura Vermeer Bouw Leidschendam, zoals de wijk Oosterheem.

Gemaakt gemaakt Jaap de overstap naar woningcorporatie Vestia. Na zich een jaar bezig te hebben gehouden met beheer, kwam hij bij Ceres-projecten, de afdeling ontwikkeling van Vestia terecht en volgde de cursus Projectontwikkeling van de Nepron.
In de functie van projectleider grote ontwikkelingen ging hij zich bezighouden met de herstructurering van de wijk Duindorp in Scheveningen en realiseerde projecten zoals de Duinstrip (355 woningen), de Zeemeeuw fase 1 (149 woningen), de Zeemeeuw fase 2 (163 woningen).
Na het ingrijpen van de overheid bij Vestia, werd de bekendak Ceres-projecten bij Vestia opgeheven en vond er een verschuiving in zijn functie plaats.Naast de ontwikkeling ging hij zich ook bezighouden met het beheer van bedrijfs-onroerend goed, zorg onroerend goed en maatschappelijk onroerend goed.

In 2015 startte hij samen met Mirjam Scholtes Elementair Vastgoed, waar hij zich sinds januari 2017 voltijds mee bezig houdt.

Klik hier voor het volledige CV