deskundig advies
vastgoed aanbod
uw betrouwbare partner

Planningen

Het maken van planningen kan variëren, van het tekenen van een dakkapel tot het ontwerpen van woningen en utiliteitsgebouwen – en alles daar tussenin. Voor zowel eigen projecten als voor derden -architecten en bouwbedrijven- verzorgen wij de uitwerking van bouwplannen. We kennen de eisen voor nieuwbouwprojecten en voor wijziging van reeds bestaande gebouwen. Ook met herbestemming van bestaande gebouwen tot nieuwe bedrijfsruimten, kantoren en woningen hebben we de nodige ervaring.

Lees meer

Project ontwikkeling

We richten ons op de (her)ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en commercieel vastgoed. In diverse plaatsen werken we aan projecten, transformaties, eigen concepten en initiatieven. We ontwikkelen onze projecten in co-creatie, we betrekken onze klanten en partners vroegtijdig in het proces. Zo creëren we samen verrassende leefomgevingen waar het heerlijk wonen, werken en recreëren is. Onze bouwpartners en overige adviseurs schuiven direct bij de start van een project aan en trekken het hele proces met ons mee op. Zo maken we maximaal gebruik van alle kennis en kunde van de betrokken partijen.

Lees meer

Bouwbegeleiding

Bij bouwbegeleiding gaat het er om dat het gehele bouwproces vanaf het eerste plan tot en met de oplevering wordt begeleid en gestuurd. In samenwerking met de klant worden de ideeën, plannen en wensen uitgewerkt. Wij maken voor deze plannen een kostenraming. Hierna verzorgen wij het eventuele tekenwerk, wat wordt uitbesteed bij een architect of tekenbureau, en de eventueel benodigde vergunningen. Wij zorgen voor een duidelijke werkomschrijving, zodat de aangevraagde offertes goed vergelijkbaar zijn. Hierna onderhouden we de contacten met de aannemer en worden de uitvoering, planning, betalingsafspraken e.d. besproken en vastgelegd. Tijdens de bouw houden wij de kwaliteit en voortgang voortdurend en nauwlettend in de gaten.

Lees meer

Keuringen en inspecties

Wij leverden als bouwkundig adviesburoeen breed scala aan bouwtechnische keuringen, verzorgen opleveringen, vooropnames en onderhoudsplanning voor uw woning, zakelijk vastgoed, school, gebouw, kerk of Vereniging van Eigenaren. We maken onderscheid in onze specifieke dienstverlening voor particulieren en zakelijke klanten. We zijn een ervaren en breed deskundig bouwwerk adviesbureau. Voor ieder bouwkundig probleem waar advies of onderzoek bij nodig is, bieden wij een oplossing. 

Lees meer